Binnenschilderwerken en behang

Binnenschilderwerken3ASLV realiseert binnenschilderwerken voor zowel particulieren, bedrijven, winkels of industriële organisaties en besteedt een uiterste zorg aan al zijn realisaties. Voor aanvang maakt ASLV muren en ondergronden volledig behang- en schilderklaar, ook vloeren en meubels worden volledig afgedekt om een totale bescherming van uw interieur te garanderen.

Voor elk binnenschilderwerk maakt ASLV enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor een perfect resultaat.

Binnenschilderwerken1

 

 

Vliesbehang – een vorm van fijn glasvezelbehanging – is tegenwoordig erg in trek want het voorkomt barsten en oneffenheden. ASLV biedt u een prachtig esthetisch resultaat met zuiver egaal oppervlak dat onbeperkt te combineren is met kleur.

Ten slotte levert ASLV ook het luxueuze textielbehang. Een ruim aanbod van diverse prints, motieven en kleuren laat een eindeloze waaier aan mogelijkheden toe voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Wilt u uw interieur een facelift bezorgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies of een vrijblijvende prijsofferte.

IMG_2524 IMG_2535

Bookmark the permalink.